onsdag, april 24, 2024

Kontakt

Kontakta vår redaktion
Vår nyhetsredaktion: redaktion@abcnyheter.se
(Här kan du skicka in pressmeddelanden, nyhetstips, debattartiklar och insändare)

Om ABC Nyheter

ABCNyheter.se finns till för våra webbläsare och rapporterar om både lokala såväl som internationella händelser. Vår webbtidning uppmärksammar de populäraste nyheterna och är helt reklam- och annonsfinansierad. Vi är en självständig och oberoende webbtidning som alltid strävar efter att vara opartisk och saklig.

ABCNyheter.se lanserades i början på 2015. Webbtidningen grundades av tre journaliststudenter vars ursprungliga mål var att forma en digital webbplattform för rapportering av aktuella händelser, men som ändå skiljer sig från traditionella medier. Tidningen är politiskt oberoende och rapporterar endast om det som läsarna vill läsa om. Vår redaktion analyserar därför sökfrekvenser på aktuella ämnen innan nyheterna skrivs, publiceras och presenteras. Strategimodellen har visat sig framgångsrik, särskilt ur ett mediumperspektiv men också utifrån användarnas perspektiv.

Webben som framtidens medium

Trenden är tydlig. Allt fler nyhetskonsumenter föredrar att läsa sina nyheter i mobilen utan att betala för en prenumerationstidning. Vi tror på den digitala utvecklingen och webben som framtidens nyhetsmedium. Därför tar vi inte betalt för några prenumerationstjänster så som många av våra konkurrenter gör. Vår nyhetssektion har i snitt 29 000 läsare per dag.