VIDEO: 16-årig flicka vaknade i sin grav – pojkvännen hörde skrik

Likkista

En 16-årig gravid tjej som uppges ha dött av en hjärtattack har skapat stora rubriker i sin stad Entrada i västra Honduras. Pojkvännen och en kyrkogårdsarbetare påstod att de kunde höra skrik från flickans grav.

Enligt lokala medier ska den 16-åriga flickan dött av en hjärtattack i samband med en skottlossning. Efter dödsfallet blev hon begravd på en närliggande kyrkogård.

Skrik från graven

Hennes pojkvän berättar att han sökt sig till kyrkogården vid flera tillfällen och att han hört röster från graven, ibland även skrik. När han meddelade flickans föräldrar bestämde man sig snabbt för att undersöka graven. En kyrkogårdsarbetare säger att han också hört röster men att han varit osäker på om de kommit från ett närliggande hus eller från en grav.

När familjen anlände till kyrkogården grävdes flickans kista upp för inspektion. Glaset på kistans lock var trasigt och man tror att hon försökt ta sig ut på egen hand.

Systern till 16-åringen säger att flickans kroppstemperatur varit normal. Hon uppger också att systern ska ha spottat ut blod och saliv när hon grävdes upp.

Togs till sjukhus

Familjen förde flickan till ett sjukhus men hennes liv gick inte att rädda. Sjukhuspersonalen beskyllde pojkvännen och påstod att han troligtvis inbillat sig rösterna. Dock kunde ingen på sjukhuset förklara varför glaset  på kistan var krossat. Kyrkogårdsarbetena tror att flickan försökt ta sig ut på egen hand men att hon svimmat efter försöket.

16-åringen är nu begravd på samma plats.

Kommentera

swe_sek