Vi måste ta vårt land tillbaka – Nationell Framtid vaktar gränsen mellan Danmark och Sverige

32A31EB200000578-3516388-Patrol_Dennis_Ljung_31_centre_and_his_colleagues_voluntarily_pat-a-12_1459494842387

Högernationalistiska organisationen Nationell Framtid åker motorbåt mellan Sverige och Danmark för att vakta gränserna. De självutnämnda ”piraterna” jagar efter båtar som döljer migranter så att de kan smugglas in i Sverige.
Dennis Ljung, 31, som leder organisationen säger att även om gränskontrollerna i december i fjol skärptes, så är gränsvakterna ”lata”.

”Vi måste ta vårt land tillbaka. Vårt mål är att rena vår nation utan alla invandrare. Vad vi gör ute på havet är bara ett litet steg för att stoppa  massinvandringen vi har mött i årtionden.”
Dennis är en av de få medlemmarna i gruppen utan ett kriminalregister enligt lokala medier.
Minst 11 medlemmar har enligt uppgift dömts för vapenbrott och flera våldsbrott. Han avfärdar påståenden om organisationen har nynazistiska sympatier, men erkänner dock ”självklart” att de har kontakt med ”Soldier of Odin”.
-”Vi har dock en bredare organisation än dem. Vi har ett skriftligt manifest som beskriver våra politiska åsikter, och har en uppförandekod för hur medlemmarna i Nationell Framtid förväntas bete sig – vi inte ska använda våld om det är nödvändigt till exempel, säger Dennis. ”Jag kommer aldrig att säga att vi är en nazistorganisation. Självklart har vi medlemmar som har varit inblandade i denna rörelse, men vi är starka nationalister. Det är allt.”

Kommentarer

kommentarer

Kommentera