Polisman; ”Åk hem din jävla arabjävel”

arabjävel
Vid lunchtid under tisdagen var det återigen bråkigt vid asylboendet Amigo i Emmaboda. Ett tiotal polispatruller kallas till platsen. Nobakht Ahad tillhör inte boendet men försökte ta sig in och då utbröt tumult och ett 15-tal vakter tillkallades.

– Jag var där med några journalister. Jag blev bjuden på kaffe jag förstår inte varför man inte vill ha mig där, säger han.

Vakterna avvisade honom, en polispatrull knuffade in honom i en polisbil.

– De var hårdhänta, sparkade mig i sidan. En tog ett hårt föremål och slog mig i huvudet. Blodet forsade, säger Noabakht Ahad. De kallade mig saker. Jag tänkte, det här kan inte vara svenska poliser, de kan inte behandla mig så.

Enligt polislagens paragraf 13 har polisen rätt att forsla bort personer som stör den allmänna ordningen, eller för att avvärja brott. Och det var också denna paragraf som angavs.

Ahad Nobakht har tidigare gjort rubriker för sig.

På ett HVB-hem han jobbade på tidigare så började det brinna, han försökte då släcka men brandsläckaren slutade fungera mitt i allt. Han beskrev då hur han fick panik.

Han släckte branden i källaren till slut på det då nyöppnade HVB-hemmet utanför Nybro. Han tackades senare för sin insats av brandmännen.

Från ljudfilen hörs iallafall:

Ahad: De bjöd mig ju på kaffe. Jag har inte gjort något. (gråt)

Polis: Du är ju korkad i huvudet ju. Du är inte rädd. Du kan visst gå där.

Ahad: Varför gör ni så här? Ni är ju svenska poliser. Jag älskar svenska poliser.

Polis: Nu får du gå hem. Du får gå till Emmaboda (skriker)

Ahad: Kör mig.

Polis: Jag ska jävla mig inte köra dig. Jag ska ge dig en omgång stryk, riktigt. Passa dig, för helvete.

Ahad: Men jag tycker ju om…

Polis: Men det gör inte jag. Jag tycker inte om sådana som dig. Ut med dig. Jag sliter ut dig.

Ahad: Varför skriker ni på mig?

Polis (skriker): Gå nu här ifrån.

Ahad: Du är inte polis. Alla poliser är snälla.

Polisen (skriker): Vad är inte jag? Va? Passa dig för faan. Gå med dig. Ska du gå, eller? Din jävla dåre. Åk hem, din jävla arabjävel. Åk hem till ditt jävla land.

Ahad: Jag är inte arab.

Polisen: Va? Jag tål inte sådana som dig. Jävla pack är det. Åk hem

9 Comments

 1. luktar brandman från boden…..

  https://spelevinken.wordpress.com/2014/06/06/brandmannen-i-boden-som-forsvann/

  då var det:
  ”Sånadär Muhammeds vill vi inte ha på gatorna. De kan ju spränga en bomb närsomhelst. Nä, bort ska de. I Boden har vi inte så många, de som finns bor alla i samma hyreshus. Det är skönt att ha dem samlade sådär, så man kan hålla koll. Du vet, de gör ingenting. De vill inte jobba. Lever på våra skatte­pengar och driver omkring. Mina pengar ska inte gå till att försörja sånadär.”

  Enligt kolumnisten fortsatte ”Thomas” berätta:

  ”Du vet, det började en Muhammed på brandstationen för ett tag sen. Vi ville inte ha honom där, gjorde livet surt för honom. Han fick nog, slutade efter ett tag.”

  och gissa vad, påhitt!

 2. Så den här Ahad lägger näsan i blöt och vägrar dra vidare när han gång på gång ombeds att lämna platsen. För att sedan snyfta framför media? Låter som en paparazzi som försöker irritera en kändis till att göra något dumt för att sedan kräva skadestånd.

 3. Svenska folket vill inte ha denna migration från
  muslimska länder. Ingen frågade oss medborgare.
  Att muslimska migranter inte söker asyl i Iran, Irak eller
  andra Gulf-stater som delar deras kvinnosyn och deras
  hat mot oss icke-muslimer är minst sagt märkvärdigt.
  Här bygger Saudi svenska moskeer för att muslimer
  skall tycka kvinnor är värdefulla ?
  Saudi föraktar kvinnor-de är lika värdefulla som getter.
  Och här betalar svenska skattebetalare miljarder för att
  muslimer i Sverige skall anpassa sig.
  De kommer inte att anpassa sig.
  De kommer att se till att de är diskriminerade.
  Och jobba vill de inte-de skall ha föreningsbidrag från
  svenska skattebetalare. För jobba för de otrogna
  kommer aldrig att ske.
  Man arbetar inte för någon man hatar.

 4. Även svenska poliser kan tröttna och de är inte mer än människor de heller!! Vårt land är åt helsike på grund av att asylsökare o andra invandrare som kommer hit,bråkar,våldtar,stjäl,rånar ,mördar,osv…det har blivit för mycket så även polisen som får ta all skit varje dag kan snäppa!!!

  1. 85% av fangar domda for valdsbrott ar invandare eller har invandrarbakgrund.

   Tank hur mycket brott skulle minskas om de inte var inom Sveriges granser.
   80% av alla brott skulle forsvinna pa en dag.

 5. undrar vad han sagt innan han började spela in o hur han betedde sig då?klart han beter sig vettigt när han börjar spela in vad polismannen säger ; )o vad är det hemska med o kalla någon arabjävel?svenskjävel har jag hört tusen gånger o jag lipar inte i media eller känner mig kränkt för det o tar det absolut inte som något rasistiskt.o med tanke på vad polisen får gå igenom o ser dagligen så är det inte så svårt o förstå att det kan slå över ibland.vi har ju förbövlen problem överallt just nu med invandrare i varenda asyl boende uppstår det dagligen bråk o problem o i varenda ort runt om i landet blir det konflikter bråk stölder mm mm..tragisk utveckling tyvärr

Kommentera

swe_sek