Muslimsk kvinna sexuellt utnyttjade 9-årig flicka – ville inte bli fängslad på grund av hennes muslimska religion

Raheelah Dar
Raheelah Dar

En 43-årig muslimsk kvinna i England har dömts till 7 år i fängelse efter ha blivit dömd på flera åtalspunkter angående sexuella ofredanden mot en 9-årig flicka.

Raheelah Dar, 43, dömdes för grooming av barnet, isolering och för att ha manipulerat den unga skolflickan att göra sexuella tjänster mot henne.

Kvinnan, som nekade till alla åtalspunkter, blev funnen skyldig till tre våldtäktsförsök av barn och två fall för sexuellt ofredande av barn, domstolen var enig om dessa åtalspunkter.

Kvinnans försvarare dock, tyckte inte att den muslimska kvinnan skulle få något fängelsestraff. Detta för att den skam hon och hennes familj har fått utstå, och för att de hade blivit uteslutna från den muslimska kretsen, var tillräckligt tyckte kvinnans advokat, och uppmanade domaren att inte ge henne någon fängelsestraff.
-”Den skam som kommer föras över till Dar och hennes familj kan inte underskattas. Det är detta som skiljer sig i andra fall. Det är ett straff som är över och utöver vilket straff du än ger, skammen kommer alltid vara störst”, ska kvinnans advokat ha sagt till domaren.

-” Att Dar skulle få sitta i fängelse för första gången i hennes liv, med hennes psykiska problem, skulle nog vara mer betungande för henne än någon annan i fängelset”, tillade kvinnans advokat till domaren.

Men domaren nekade henne nåd och dömde henne till 7 års fängelse och tillade:
-” Du var 26 år gammal. Hon var 9 år. Du var gift och var sexuellt erfaren. Hon var en oskyldig människa. Du var lömsk”.

daniel-lilja-signatur

Kommentera

swe_sek