Luxor Finans utökar sin personalstyrka

Luxor Finans

Luxor Finans utökar verksamheten med ytterligare anställda. Nu får Luxor Finans kontor i Jönköping och Linköping två nya medarbetare.

Luxor Finans startade sin verksamhet i Kalmar men har under de senaste åren expanderat kraftigt, inte minst på den svenska marknaden. I takt med sin pågående expansionsfas meddelar företaget att man nu anställer ytterligare personal på sina kontor i Jönköping och Linköping. En rekrytering har redan varit aktuell och nu meddelar styrelsen att man gått vidare med två kandidater som kommer tillträda sina respektive tjänster den 2 maj 2017.

Luxor Finans ledning: ”Ett krav för att följa med i utvecklingen”

Enligt ett pressmeddelande på Luxor Finans MyNewsdesk skriver ledningen att man för tillfället befinner sig i en expansionsfas och att det rätta steget i företagets utveckling var att satsa på Luxor Finans kontor i Jönköping och Linköping. Beslutet anses vara ett naturligt steg i Luxor Finans fortsatta utveckling, inte minst för att behålla den goda servicenivå som Luxor Finans gjort sig kända för. I meddelandet skriver man också att branschen i sin helhet står inför dynamiska förändringar och att personalförstärkningen ansågs vara ett krav för att kunna följa med i utvecklingen.

Madeleine Hultgren är en av de nyrekryterade på Luxor Finans. Hon har tidigare arbetat för Skandia men berättar att hon är stolt över det nya förtroendet hon fått.

– Jag är mycket stolt och känner mig hedrad att ha fått förtroendet att vara med i LUXOR FINANS fortsatta utveckling. Det är ett stort förtroende som jag ska förvalta på bästa sätt, säger hon.

Luxor Finans nöjda med resultatet

Administrationschefen Maria Bröms berättar att även hon märkt av Luxor Finans kraftiga expansionsfas. Hon förklarar att personalen såväl som ledningen är mycket nöjda med resultaten man åstadkommit.

– De sista åren har Luxor Finans haft en positiv utveckling med flera goda initiativ och fina resultat. Vi ska tillsammans fortsätta denna utveckling i en bransch som kräver alltmera av både kund och rådgivare, säger Maria Bröms.

Conny Olofsson arbetar som styrelseordförande på Luxor Finans. Han berättar att företaget har en ljus framtid och att det finns ytterligare potential för utveckling, inte minst med de nya medarbetarna som Luxor Finans rekryterat till sina kontor i Linköping och Jönköping.

– Vi i styrelsen ser med tillförsikt fram emot att, tillsammans med de nya medarbetarna i Jönköping och Linköping, fortsätta den positiva utveckling som bolaget har idag, säger Olofsson.

Parallellt med rekryteringen har Luxor Finans också satsat på att synas på sociala medier: MyNewsdesk, Twitter, Facebook och Instagram. Ledningen har även meddelat att man innan årsskiftet kan tänkas lägga mer resurser på närvaro på nätet, bland annat genom sin hemsida.

Kommentarer

kommentarer