”Islam är en mordisk sekt”

Foto: Skärmdump
Foto: Skärmdump –

”Islam är en mordisk sekt”. Det skriver Thomas Jarlsbo, delägare och grundare av British Schools, på sin Facebooksida. Jarlsbo hävdar också att ”alla representanter för religiösa samfund är bigotta förståndshandikappade”.

Friskolan, som har över 170 anställda är också grundaren till grundskolan British Junior och förskolan British Mini. Verksamheten, som startade 2009, började i Eskilstuna kommun, där företaget nu tar hand om tusentals barn dagligen, från dagis till årskurs 9.

På företagets facebookssida så har man riktlinjer från Skolverket om hur trakasserier och kränkningar ser ut, för att lära sina elever. Men det är något som Thomas Jarlsbo, iallafall på sitt egna Facebook-konto, inte bryr sig om.

Där skriver han till exempel;

Jarlsbo benämner Ylva Johansson ”stalinistisk kommunist” och ”korkad politiker” som ”kombinerar sin dumhet med makt och ideologisk blindhet”. Jarlsbo skriver att han ska ge sig ”själv chansen att oavbrutet häckla henne, och njuta av det”.

Journalister är överlag inkompetenta och mörkar ”sanningen” men längst ner på Thomas Jarlsbos lista återfinns personer som tillber en gud.

De som följer islam är enligt Jarlsbo med i en ”mordisk sekt”.

”Det är helt respektabelt inom denna mordiska sekt (islam) att ljuga för ickemuslimer (ja förutom att det är fritt att döda oss, men det visste vi redan). så grunden är: Tro aldrig på en muslim”.

Thomas Jarlbo fortsätter om islam den 10 april och skriver: ”Lite mera om Islam och hur vår framtid ser ut. Jag menar att Mona Sahlin är ju inte vår enda ”sahlin”. Hela Sveriges etablissemang består av sahlinar, personer som omsorgsfullt kommer att demolera den svenska kulturen (och ekonomin), personer som kommer att se genom fingrarna tills de får fingrarna avhuggna.”

Tidigare i april delade Thomas Jarlsbo en bild ”Saxat ur Koranen” som ursprungligen lades upp på den högerextrema sajten avpixlat.se. Bilden visar ett antal påståenden som uppges visa att Sverige islamiseras allt snabbare.

Med Thomas Jarlsbos delning följde hans egen kommentar: ”Kan man vara muslim och inte följa koranen? Och om man nu inte följer koranen, varför är man då muslim? Vi kan alltså inte skilja på muslimer och militanta islamister. Antingen är du muslim eller inte”.

daniel-lilja-signatur

1 Comment

Kommentera

swe_sek