Tysk polis skulle bo på ett asylboende – flydde stället efter ha fått sett detta

floor

När tyska poliser skulle få ny inkvartering och såg boendet de skulle kliva in så vände de på klacken,  asylsökare hade bott där innan och nu fanns det kackerlackor, blod på lakan och madrasser, avföring på madrasser, sperma på lakan, och dusch och golv som helt förstörda. Föga förvånande vägrade poliserna att bo där.

Fotografierna av hur boendet såg ut dök upp för två dagar sen på Facebook av polisen i North Rhine-Westphalia.
Reaktionerna har inte väntat på sig.

poo

Polisen blev ombedda att bo i det förra migrantboendet för att kunna ta emot Barack Obama och andra världsledare när de besöker Tyskland, för att vara i en del av ett säkerhetsteam runtom de.
Efter ha sett det förra asylboendet så valde polisen att ”fly” stället,  de vägrade bo så dåligt, och tog sitt pick och pack, och åkte till ett ZOO och övernattade i deras bilar istället. På deras Facebooksida så säger de att boendesituationen var ”katastrofal”.

 

dusch
Duschen var täckt med konstig brun smörja och gula fläckar enligt polisen.
Spya som inte hade städats upp i köket.
Spya som inte hade städats upp i köket.

 

 

Jakob Larsson, Webbredaktör

3 Comments

  1. Inte alls förvånad. Ibland lyckas någon ta bilder på samma sak i Sverige. Men naturligtvis tystas det ned hur dessa beter sej. Inget som ska komma till allmänheten.

  2. Ja det er vel slik det så ut på asylmottaket i det store fine konfreransesenteret med små boenheter. Slik blir det når de ikke har lært hvordan det er å bo i den moderne verden

    Hvor hygene og hvor folk bruker toaletter og ikke gulv og rennesteinskanten i veibannen i land der kloakkken renner fritt.

Kommentera

swe_sek