Två 9-åriga flickor blev sexuellt ofredade av asylsökande män

Foto: © Wolfgang Rattay
Foto: © Wolfgang Rattay

Två 9-åriga flickor blev sexuellt ofredade av två asylsökande män i ett badhus i Rendsberg, Tyskland. Den ena hann fly innan polisen hann till plats, men den andra greps, som är en 27-årig irakisk asylsökare.

De 9-åriga flickorna berättade för polisen att de hade sexuellt ofredats av två utländska män när de badade i poolen. Polisen skickade omedelbart en patrull till badhuset, men lyckades bara att gripa en av asylsökarna – en 27 -årig irakisk man.En arresteringsorder har utfärdats för den andra gärningsmannen , som enligt uppgift ”flydde scenen”, innan polisen hann fram. Polisen och åklagaren har inte kommenterat mer om fallet då det är under sekretess, enligt RT.

Tyskland som Sverige har haft många badhusincidenter det senaste året, där en stad förbjöd asylsökande män att bada i badhuset, men ändrades en vecka efteråt när pressen blev för stor. I staden Norderstedt hade man ett liknande fall som denna, där två asylsökare, en vuxen man och en 14-årig pojke försökte våldta flickor i badhuset.

Kommentarer

kommentarer

Kommentera