”Stoppa invandringen från muslimska länder” – politiker vill se nya hårda restriktioner för muslimer

danskapolitiker
Den danska politikern, Soren Espersen, för Dansk Folkepartiet föreslår att man ska införa ett totalt stopp för muslimer att komma in i Danmark under 5 till 6 år.
-”Vi behöver andrum efter de senaste terrorattackerna i Europa, och därför ska det vara inreseförbud för muslimer in till Danmark i ett antal år”, säger han.

I ett debattinlägg på tidningen Berlingske  förklarar Soren Espersen mer detaljerat till varför.
-” Vi behöver stoppa flyktingar och andra invandrare från muslimska länder under en period. Detta för att majoriteten av de terrordåd som utförs nu i Europa är av människor som har kommit från dessa länder. Under tiden av stoppet bör vi få en bättre överblick över problemet, och hur det bäst ska lösas”

-” Jag tror inte det finns någon tvekan om att vissa flyktingar som kom till Danmark förra året gav sken av att vara flyktingar, men egentligen är ISIS-terrorister som skickats av ISIS. Det är Danmarks slapphet som har gjort att såna människor inte har kontrollerats tillräckligt hårt innan dem fick komma in i landet, och det är hårresande. Vi kan heller inte bli av med det om vi bara forsätter ta in invandrare från muslimska länder”

Jakob Larsson, Webbredaktör

 

1 Comment

Kommentera

swe_sek