Se när muslimer förstör för människor under cermonin av sörjandet för offren i Munchen – skanderar ”Allahu Akbar”

munich-memorial-620x347
Efter förra veckans attack där en 18-årig tysk-iransk kille sköt ihjäl 9 människor och skadade 16 andra i en shoppinggalleria i Munchen så har nu en ny video dykt upp. I videon kan man se hur muslimerna förstör för människorna som har samlats  för att sörja offren med att skandera ”Allahu Akbar”. Folk i närheten blir uppretade och talar tillbaka mot muslimerna som säger det.

Massmördaren, som senare identifierades som David Ali Sonboly, ska enligt uppgifter ha skrikit ”Allahu Akbar” innan han gick till attack och började skjuta människor, detta enligt TheDailyMail.

Senast igår och förrgår så har två nya attacker utförts i Tyskland, IS har bekräftats att ligga bakom det ena.

Se videon här, vi varnar för lite starkt språk.

 

 

62 Comments

     1. Jag har inte gjort någon undersökning bland muslimer i Sverige, på vad de gjort för positiva handlingar eller ej. Men du kansk har gjort det? Men fortfarande har du inget belägg för att MAJORITETEN av muslimer är kräk. Har du nån undersökning där de frågat alla muslimer?

     2. Om det var en bil som dödade vissa som körde den hade man gjort allt för att korrigera bristerna eller plockat bort den. Om det var en viss sort chips i affären som var dödlig för några hade man snabbt plockat bort den. Så ut med hela skiten! Vill du ha spänning är mitt råd till dig köp en revolver o spela ryskroulette.

     3. Nej den här undersökningen är inte gjord bland alla muslimer. Det framgår inte hur många som tillfrågats.

     4. Ehhh.. det framgår att 9000 har frågats. Det är omöjligt att fråga alla muslimer i världen fattar du väl!? Dessutom så är det bara att titta på de vanliga muslimska länder hur muslimer beter sig där och se att dom inte är för tex mänskliga rättigheter, eller socialt skydd för alla, och allas lika rätt!

     5. Det finns ungfär 1,8 miljarder muslimer. Så vad säger en undersökning av 9000? Men fortfarande har du inget belägg för att MAJORITETEN av muslimer är kräk

     6. Om jag skulle hålla på som du gör så har vi ju aldrig haft problem med någonting!
      Då kan man ju sluta o döma nazister också för det finns ingen undersökning som berättar hur många av dom som ville förinta judar!

     7. Jag har inte sagt någonting om att det inte finns problem. När det gäller nazisterna så finns det bevis på vad de gjorde.Nazisterna ville förinta judarna.

     8. Du tror inte att en del av fotfolket inte vågade annat än att rätta in sig i ledet?

     9. Jo så var det att en del av fotfolket inte vågade annat än lyda order. Men i nazismens ideolgi ska judar förintas. Alla muslimer hän ger sig inte åt sharia. Jag ska inte gå in på Islam. Det skulle ta för lång tid.

     10. Nu sa du det själv att inte alla nazister ville förinta judar! och ändå dömer du allihopa.Därför dömer jag alla muslimer precis som du gör med nazisterna. Sen är det jävligt konstigt måste jag säga att så fort någon gör en Hitler hälsning eller säger sieg heil så drabbas de av rättegångar o skit trots att ingen har kommit skada. Men när det skriks Allahu akbar är det inga problem trots att de skriks när en del folk dör av denna terror. Allahu akbar är inget annat än ett stort jävla hån rakt upp i ansiktet på oss västerlänningar. Så ut med hela skiten! Innan det går för långt som i forna Yugoslavien. Nu tänker jag inte skriva mer för sådana som du lär sig endast den hårda vägen o den kommer var så säker varken du eller jag kommer att komma undan den.
      Experter varnar för att Frankrike står på randen till ett inbördeskrig och ändå begriper du inte.

     11. Det sa jag inte. ALLA nazister vill förinta judarna. De kanske inte vill göra det själva.Att vara nazist är att tro på nazismens ideologi. Rasist snack när du skriver att ”Så ut med hela skiten”.

     12. islam är väl inte en religion för någon speciell ras?
      Men det lugnt om ett antal år kommer vi att vara på samma sida du och jag, när du blivit avprogrammerad o lärt dig den hårda vägen

     13. Hm gissa vilka som också vill förinta judarna och som samarbetade med nazisterna under WW2 du ska få en ledtråd, det börjar på musl….

     14. Nä o det är ju därför som andra än muslimer blir så himla bra behandlade av muslimerna i muslimernas länder (sarkasm)

     15. ja, eftersom INGEN kan nämna något positivt som dom gjort…..INGEN!, så hamnar hela högen i kräk högen….räcker med en positiv handling från 1.6miljarder muslimer,(som hjäpt mänskligheten på något sätt) tyvärr uteblir det i verkligheten och på nätet….letat runt på youtube utan framgång. som sagt det är min källa, ändrar min åsikt när fakta knackar mig på axeln

     16. Men fortfarande har du inget belägg för att MAJORITETEN av muslimer är kräk.

     17. Altruismen är inte en självklar del av alla kulturer, liksom universalismen. I väst verkar dock altruismen blivit patologisk.

     1. Dessa människor hör hemma nån annan stans, eller är det vi som ska flytta på oss när deras ideologi gör det omöjligt för oss att leva sida vid sida? Arabvärlden är full av öknar. Lär av judarna hur man gör öknen grön och flytta dit. Om det är som mannen säger- alla muslimers åsikt- så flytta. Alla. Några blir saknade. De flesta inte.

     2. Vi behöver inte flytta på oss. I Sverige har vi lagar som ska följas. De gäller alla i Sverige. Det betyder inte att han har rätt i det han säger men du köper det med hull och hår.

     3. Du fantiserar om att muslimer ska ta över Sverige. I Sverige gäller svenska lagar.

     4. Spelar du dum för att provocera eller? fråga en muslim om vilket som går först svensk lag eller koranen! åk in till valfri förort och tala om för dom att svensk lag går före koranen, risken är stor att man kommer bära ut dig i tre sopsäckar! likt en vegan pratar du för döva öron om din kärlek för islamisterna, ja en god muslim anser att du är en kafir som ska dödas.

     5. Nä var glad för det annars hade du fått betala Jizya till dom, finns ingen anledning att behandla dom bra när dom behandlar kristna och andra som skit (om dom inte dödas som i många fall) i deras hemländer.

     6. Efter denna kommentar såg du filmen från början och läste du texten som var till ( islam net)?

     7. Men det betyder inte att han har rätt. Har du nån undersökning där de frågat alla muslimer?

     8. Du bör se den Danska dokumentären Moskéerna bakom slöjan. Har du läst på om vad Mona Walter fd muslim har att säga?

     1. Men fortfarande är det inget belägg för att MAJORITETEN av muslimer är kräk. Har du nån undersökning där de frågat alla muslimer?

Kommentera

swe_sek