Mor och hennes tre döttrar knivhöggs av en muslimsk man -”var inte klädda ordentligt”

366A31CF00000578-3697451-image-a-29_1468939397782
En mor och hennes tre döttrar, som var på semester i Frankrike, har rapporterats blivit knivhuggna  av en 37-årig man, som media rapporterar är en muslim. Enligt utsago ska den muslimske mannen ha sagt att orsaken till attacken var för att de inte ”var klädda ordentligt”.

Mannen, Mohamed Boufarkouch, 37, är enligt polisen född i Marocko men  bor i Frankrike. Fransk media har gått ut och sagt att det kan finnas ”religiösa motiv till dådet”, men polisen har inte velat bekräftat dessa uppgifter utan säger att man måste låta alla få göra sitt jobb innan man kan uttala sig om varför Mohamed har attackerat dem.

Enligt lokala medier, så rapporterar de att mannen ska ha gjort uttalande om att döttrarna var alldeles för ”lättklädda”. Man rapporterar också om att mamman ska ha tagit hand om Mohamed kvällen innan, då han var sjuk.

Den yngsta dottern, som är 8, svävar nu mellan liv och död, där man rapporterar att hon minst har en punkterad lunga. Mamman ska också vara i kritiskt tillstånd, men inte lika illa tillstånd som hennes dotter, detta rapporterar TheDailyMail.

Jakob Larsson, Webbredaktör

Kommentera

swe_sek