Manlig vänsterpartist våldtagen av asylsökande somalier – ”Han är en produkt av krig och nöd och behöver hjälp”

Foto: Andris Søndrol Visdal
Foto: Andris Søndrol Visdal

Karsten Nordal Hauken är medlem i Sosialistisk Venstreparti och kommer nu ut och berättar att han för några år sedan blev våldtagen av en somalisk asylsökare.

”Hur känns det att vara man och våldtagen? Hur känns det att vara en ung vänsterpartist, feminist och antirasist och ha blivit våldtagen av en somalisk man?”, frågar han sig.

När somaliern i fråga hamnade i fängelse och hade suttit av sitt straff så ringde polisen till Karsten och sa att mannen skulle bli utvisad till sitt hemland. Karsten kände då skuld över att ”förstört” mannens framtid, då somaliern var en produkt av krig och nöd. Förutom det, så anser han att det var mest en maktdemonstration från somalien att våldta honom, inte utav lust.

-”Jag känner ingen ilska mot min våldtäktsman, och det är oförståeligt för många. Men jag har till viss grad valt att acceptera att han är ansvarig för sina egna handlingar. Detta var svårt. För jag ser honom mest som en produkt av en orättvis värld. En produkt av en uppväxt präglad av krig och nöd.
Jag står bergfast i min uppfattning om att människor som han behöver vår hjälp. Jag vill att vi ska fortsätta hjälpa flyktingar med sådan bakgrund. Jag har fallit offer för en orättvis och mörk del av världen som vi i mångt och mycket är avskärmade från här hemma. Men jag har ändå förlikat mig med att det skedde, här i Norge. För jag är i första hand en människa, och inte en norrman. Nej, jag är en del av världen, och världen är tyvärr orättvis”.

daniel-lilja-signatur

 

13 Comments

    1. Jag kan inte låta bli att undra över ”omständigheterna” hur det skedde och om Karsten själv är åt ”det hållet”. Ingen vettig människa skulle försvara ett MENA-drägg.

  1. Han tänker bara på sig själv ”norrmannen”, inte att våldtäktsmannen när han kommer ut kan (kommer) att ge sig på andra?! Det är ofta Kommunister o Miljömuppar som vill ha kvar dessa ”element”! ”Berikningen” i Multikulti…

  2. Låter som en fejk-artikel skapad för att förlöjliga de som alltid agerar apologeter för avfallet från MENA-kloaken. MEN..tyvärr tror jag dessvärre numera att den här Jesus-masochismen är utmärkande för just apologeterna, vilka vältrar sig i självförakt och sörplar i sig dess patologiska gift likt en mänsklig koprofag som äter avföring.

  3. Ett klassiskt fall av Stockholmssyndromet, ett erkänt psykologiskt tillstånd och som klassas som en psykisk obalans och del av en psykisk ohälsa. Ses ofta i sekter med mera och bland de mest berömda fallen återfinns alla de som valde att begå kollektivt självmord för att Jim Jones sade åt dem att göra det. Detta inträffade i Jonestown den 18 november 1978. Jim Jones begick också självmord eller blev mördad denna dag.

    Om denna artikel är sann är det inget annat än en psykiskt instabil individ med narcissistisk personlighetsstörning som här söker uppmärksamhet av en för övrigt galen värld som ger honom det.

    Det finns inget hedersamt eller kärleksfullt i att ömma för en våldtäktsman och jag kan med stor säkerhet säga att hade våldtäktsmannen inte varit Somalier så hade denna artikel aldrig skrivits och Karsten Nordal Haugen hade aldrig förlåtit sin förövare.

Kommentera

swe_sek