”Jag vet inte varför jag inte skulle ha på mig det, jag tvättade ju kläderna efteråt” – asylsökare mördade man och hittades i hans kläder

Polisen säger att duon har efter mordet tagit hans kläder, rakhyvlar, hårtork och två telefoner.
Polisen säger att efter mordet har duon tagit hans kläder, rakhyvlar, hårtork och två telefoner.

En av asylsökarna ska enligt polisen ha hittats med offrets kläder på sig, asylsökaren verkade dock inte ha några problem med det.
-”Jag ser inte varför jag inte skulle göra det, jag tvättade dem efteråt”

Två syriska asylsökare har erkänt mordet av en serbisk man som hittades strypt med kablar runt hans hals i ett badkar. Båda asylsökarna hittades av polisen i närheten av Salzburg, Österrike.

Enligt Salzburg Nachrichten, ska offret vara av serbisk nationalitet, och han ska jobbat på en nattklubb som städare, där han lärde känna de två pojkarna, som ännu inte har identifierats av pressen, och bjöd in dem till sitt hem.

Asylsökarna ska ha accepterat hans inbjudan och kort efter de hade kommit hem till honom så ska de två tonåringarna använt en kabel för att slå honom flertal gånger med för att försöka få hans bankkort.

När de fick hans bankkod ska de ha strypt honom och sen lämnat honom i badkaret, där de har försökt att förstöra bevisen med att fylla badkaret med vatten, schampo och andra produkter.

Asylsökarna väntar fortfarande på sin dom.

daniel-lilja-signatur

Kommentera

swe_sek