Fick fläsk i snacksen istället för ost – blev ”sjuk” och kallar fläsk för stötande

Foto: Privat
Foto: Privat

En hängiven muslim i Storbritannien har gett en känga åt Marisson Supermarket, efter vad han trodde, hade köpt en Cheese & Onion-snacks men det visade sig att vara griskött i den. Den chockade mannen spottade ut innehållet från sin mun, och tvingade sin lillebror,8 år, som också åt av det att spotta ut det. Efter ha ätit den lilla biten av fläsk säger Shamrez Razaq att han kände sig sjuk.

Shamrez Razaq, 20, från Bradford, säger att:
-” För århundraden har ingen av min familj ätit fläsk – jag kan inte tro att detta har hänt. Vi brukar normalt köpa Cheese-snacks från det stället, vi trodde aldrig att det kunde vara fläsk i det. Hur kan detta hända?”

Girlington, ett område i Bradford, där många muslimer bor enligt Shamrez Rasaq, tycker att det är ett oförlåtligt misstag och att det är ett ännu större misstag med tanke på den muslimska populationen i närheten.

”- Min lillebror insåg inte vad han hade stoppat i munnen, och är väldigt upprörd efter händelsen”, tillägger Razaq.

Efter händelsen gick Razaq till affären igen, med den ”stötande maten”, som han själv kallar det, och fick prata med chefen. Chefen bad om ursäkt för händelsen, erbjöd kompensation och bytte snacks, men Shamrez blev inte nöjd och kallar det för ”Usel service”.

Han tillläger också att han ”aldrig kommer att glömma det”, och är rädd för att andra muslimska familjer ska kunna råka ut för samma sak, eller att det har hänt, och  frågar sig hur man någonsin ska kunna lita på Morrison igen.

daniel-lilja-signatur

8 Comments

Kommentera

swe_sek