En grupp invandrare har förklarat den danska staden till en Shariazon – gäster förbjuds dricka alkohol

Pape
Hot, skadegörelse och utpressning har blivit en vardag för krogägare i Norrebro, norr om Köpenhamn. De terroriseras av en grupp unga pojkar, som alla hävdar att Sharialagar existerar i Norrebro.

-”Nyligen kom det in en grupp unga pojkar i min krog, och sa att alla måste lämna stället, då Sharialagar existerar i Norrebro enligt dem, och därför får ingen dricka alkohol”, säger en av krogägarna.

Tillkännagivandet av dessa händelser kommer efter att flera politiker nu har bett polisen om att vidta åtgärder.

Justitieministern Soren Pind säger att det hela är ”oacceptabelt”.

-” Det är helt oacceptabelt att en grupp med unga invandrare terroriserar krogägare i Norrebro på detta sättet, och försöker pressa dem på pengar”. ”De bör heller inte hota eller skada gäster, och heller inte försöka få Norrebro att bli en ”shariazon”, säger Pind i ett uttalande.

Soren Pind säger också att polisen nu måste göra allt för att få tag på dessa invandrare, så man kan få sluta på hoten, skadegörelsen och utpressningen, där han han beodrat polisen att komma fram med en redogörelse om hur man ska lyckas att få tag på dem.

 

daniel-lilja-signatur

 

 

15 Comments

 1. Snart nära oss… också..
  En tidsfråga enbart..
  Och polis/regering kommer att buga och bocka och slicka röv..
  De kan ju bli ”krenkgta”, gubevars de stackars gossarna..

 2. ”De bör heller inte hota eller skada gäster”
  Vad är det för en slapp hållning? Man SKA inte hota en enda, det ska vara nolltolerans. Och skulle någon skadas så är det bara att ta dit styrkor, gripa eländet och skicka ut. Rätt ställe att använda ordet ”bör” är t.ex. i meningen: ”Man bör inte dricka för mycket alkohol”.

 3. er det ingen som skjønner at det finnes en imam bak denne gruppen, og en imam tilhører en menighet med en ideologi fientlig mot sekulære verdier. Hvem slipper disse inn , hvor naive kan folk være som lar moskeer og menigheter få lov til feste seg. Denne gruppen er kun et av mange symptomer, mens problemet ligger i ideologien som naive politikere ønsker velkommen

 4. Fantastiskt snorungar vill ha att gästerna inte dricker alkohol men samtidigt utpressning i pengar för krogägarna. Står det i Koranen att utpressning på pengar gäller bara man inte dricker alkohol. Jag blir så imponerad över 1200 – talets retorik

Kommentera

swe_sek