Efter sexuellt ofredande av tre tjejer på Gothia Cup så skickas laget hem – ännu en Mohammed står åtalad..

Bild: Från 2013 Gothia Cup-ceremonin.
Bild: Från 2013 Gothia Cup-ceremonin.

Tre flickor i 15-årsåldern ska ha blivit sexuellt ofredade under Gothia Cup-invigningen på måndagskvällen.
Polisen skriver på sin hemsida att en man i 35-årsåldern pussat och tafsat på tjejerna.
Mannen har anhållits.

I samband med evakueringen efter Gothia Cup invigningen är det tre tjejer i 16-års åldern som blir sexuellt ofredade av en man i 35-års åldern som pekas ut av tjejerna. Mannen som pussat och tafsat på tjejerna greps och blev senare anhållen.

Efter det har uppdagats har nu fotbollslaget fått lämna Sverige och Gothiacup. Dock står anmälan kvar för sexuellt ofredande, där man dock pratar om att hela fotbollslaget antastade tjejerna, men där bara tränaren blir anmäld.

Den anmälda är Mohammed El Asmar, född 80. Man berättar dock inte vilket land fotbollslaget kommer ifrån och då misstänkliggör alla länder från MENA-länderna som är med i Gothiacup. Läs åtalet här på: Min Fil.

daniel-lilja-signatur

 

4 Comments

  1. Behöver det diskuteras?

    Var och en begriper att om man systematiskt skickar hem varenda person som är involverad i liknande övergrepp så förbättras Sverige. Samtidigt ska man förstås inte tillåta något som helst inflöde från samma länder.

    Samma gäller övriga brott som i huvudsak är knutna till vissa ursprungsländer, låt oss säga bilbränning och stenkastning på blåljuspersonal.

    Beslut och handling ska vara ett, inte två a tre, som hos en del vanliga politiker.

Kommentera

swe_sek