Brutal våldtäkt: 12-åring våldtogs av ett gäng – framför sina föräldrar

Våldtäkt

En 12-årig flicka uppges ha blivit våldtagen av ett gäng på fem män i Lucknow, norra Indien. Flickans föräldrar hölls fast under våldtäkten och var tvungna att titta på när deras dotter kämpade för sitt liv.

Det hela började med en dörrknackning utanför flickans bostad. 20 män bröt sig in i bostaden för att plundra hennes familjs ägodelar, och fem av dessa gav sig på den försvarslösa flickan. På plats fanns även flickans föräldrar, som brottades ner och hölls fast för att titta på våldtäkten.

Våldtäkten har nu anmälts och flickan är tagen till ett lokalt sjukhus för att undersöka sina skador, rapporterar NDTV. Den 12-åriga flickan har redan varit i kontakt med polisen.

Våldtäktsstatistiken i Indien är rekordhög och antalet rapporterade våldtäkter ser ut att växa ytterligare. För drygt en månad sedan blev en tonåring och hennes mamma våldtagna på en åker nära Dehli, precis intill en motorväg. Och för några veckor sedan våldtogs även en 11 månaders bebis i över två timmar. Bebisen dumpades sedan i en närliggande buske.