”Är bara här för att fuck swedish girls och spendera pengar”

fest
I lördags natt inträffade två sexuella ofredanden i Vimmerby. För DagensVimmerby berättar en 20-årig tjej om den mycket obehagliga situationen vid torget. – Jag mår bra, men jag kommer aldrig vilja gå hem själv igen, säger hon.

Igår skrev Dagens Vimmerby om en anmälan av en man som hade sexuellt ofredat minst 4 tjejer vid torget i Vimmerby och sen om en annan man, vän till den första mannen, som senare på kvällen kommer sexuellt ofreda både pojkar och flickor.
En av tjejerna berättar nu sin historia om vad som hände den kvällen.

-” Det börjar med att en kille kom fram på krogen och tryckte upp sitt äckliga könsorgan mot min rumpa, så resten av kvällen koncentrerade jag mig bara på att dra undan andra tjejer från honom”, säger hon till tidningen.

Resten av kvällen så bestämde sig tjejen för att hålla koll på mannen och hans kompis, och försökte dra bort tjejer och killar från deras närhet.

Till slut så kommer mannen och hans vän till deras sällskap, som då bestod av 5 tjejer och 3 pojkar, och berättar om ett samtal mellan de:

-” Sen när vi ska börja gå kommer han fram till oss och börjar bli otrevlig mot alla som försöker prata med honom. Då går vi därifrån men han följer efter så vi säger att det börjar bli obehagligt att han går efter och bad honom gå åt ett annat håll. Då börjar han skrika hur mycket han hatar Sverige och att han bara är här för att ”fuck swedish girls” och spendera sina pengar”.

Kort senare blottade mannen sig för sällskapet, visar ett ”fuck you”-tecken och spottar mot tjejerna och killarna. Därefter urinerade mannen på en uteservering vid torget och tjejerna kunde till slut lämna platsen.

Händelserna är polisanmälda och flickan i intervjun säger att hon inte försöker tänka på det, men att hon aldrig kommer gå ensam hem igen.

Jakob Larsson, Webbredaktör

 

Kommentera

swe_sek