Amal Seraj (S) hyllar Islamister och tror att ett folkmord på icke-vita muslimska människor är runt hörnet

amal5-1
Amal Seraj, fullmäktigeledamot för Socialdemokraterna, hyllade Mehmet Kaplan och andra med kopplingar till Sveriges Muslimer och Sveriges Muslimer för Fred (SMFR). Bland annat är miljöpartisten Yasri Khan, som vägrar hälsa på kvinnor, generalsekreterare för SMFR. Inläggen är förvisso från hösten 2014 men Amal Seraj har även kort efter terrordåden i Frankrike skrivit följande inlägg:
”Sorry Facebook men Frankrikes förslavande, terroriserande flagga kommer inte att pryda min profilbild”.
amal

Kort efter skrev hon följande
”Folkmordet är runt hörnet. Alla icke vita människor, speciellt svarta och muslimer, va rädda om er och backa upp varandra”.

I en status som bara hennes vänner kunde se skrev hon nyligen:
”The rant continues: Som muslim o sosse så tänker jag mig att mina partikamrater vill veta hur mycket islamist jag är på en skala ”ISIS” till Salman Rushdie. Jag kommer ur garderoben. Jag skakar inte hand med högersossar… *Väntar på mitt uteslutningsärende*”

Man har sökt Amal Seraj för en kommentar om dessa statusuppdateringar, men hon har inte svarat på det direkt, utan har skrivit på Facebook;
””Nä nu jävlar!!! Gud vad lack jag är, jag fick precis ett mail från vår lokala ”journalist” som insinuerar en massa skit. Jag ska vara så tydlig så att till och med han förstår. Jag var IRONISK i mitt tidigare inlägg. Du vet IRONI!!!!! Nej jag är inte islamist och för TYDLIGHETENS skull är jag inte ansvarig för digerdöden heller!!! Om du inte fattar IRONI kan jag fixa en kurs! Jag är däremot en stolt muslim som också är sosse ”

daniel-lilja-signatur

2 Comments

  1. Jag kommer från Orienten och är välbekant med denna mentalitet. En gång i tiden hela Orienten var demografiskt icke-muslimskt och en heterogen region både etniskt, språkligt och kulturellt. Idag bilden är tvärsemot, vad hände med alla dessa folkgrupper och kulturer? Sedan uppkomsten av islam, över hela Orienten har det rått kristofobi, anti-semitism och intolerans mot gamla polyteiska religioner. Än idag använder man starkt nedsättande ord så som Gavur, Kafir, Nijdis,… mot icke-muslimer.
    Amal Seraj är troende muslim, och inte alls sosse. Hon kan inte vara sosse, stor skillnad mellan vad munnen säger och vad hjärtat vill hos en troende muslim.

Kommentera

swe_sek